sobota, 5 kwietnia 2014

Quiz

Hej, hej!!! Witam wszystkie bloggerki<3 Co słychać? U mnie w porządku.
Postanowiłam zrobić dla Was mały Quiz o wszystkim i o niczym a głównie o modzie<3


1.  Wybierasz się na wymarzoną randkę co zakładasz?
a). Elegancką sukienkę z koronkowymi lub świecącymi wstawkami.
b). Kwiecistą spódnicę, ze skromną bluzką i marynarką kwiecistą.
c). Legginsy ze skaju, koszulę w kratkę z ćwiekami i czarną skórzaną kurtkę.

2. Zbliża się dzień Zakupów Twój i NPNZ (Najlepsza Przyjaciółka Na Zawsze) lecz ty masz wymarzoną randkę, co robisz?
a). Idziesz na randkę, przecież prawdziwa miłość to podstawa.
b). NPNZ masz tylko jedną i nie pozwolisz jej stracić
c). Załatwiasz NPNZ chłopaka i idziecie na podwójną randkę.

3. W sklepie masz trzy kolory tego samego kroju sukienki, który wybierasz?
a). Fuksji (ciemny róż)
b). Turkusowy
c). Śliwkowy

4. Twój największy wróg zafarbował sobie włosy na ten sam kolor co ty; na jaki kolor zmienisz swoje włosy?
a). Blond
b). Brązowe
c). Rude

5. Zbliża się impreza urodzinowa znajomej, nie wiesz kto będzie na przyjęciu więc chcesz wszystkich olśnić, co robisz z włosami?
a). Prostujesz prostownicą
b). Podkręcasz lokówką
c). Pleciesz warkocze

6. Co roku miejsce wakacji wybiera ktoś inny, w tym roku to ty masz zaszczyt wybrać między trzema stolicami, którą wybierasz?
a). Londyn
b). Paryż
c). Rzym

7. Zbliża się Halloween a ty musisz wybrać strój, w co się przebierasz?
a). Księżniczkę
b). Wampirzycę
c). Zakładasz T-shirt z napisem ,,Przebranie"

8. W sklepie masz do wyboru trzy pary trampek firmy Converse, które wybierasz?
a). Na koturnie
b). Na platformie
c). Na płaskiej podeszfie

9. Jaki typ mężczyzn najbardziej lubisz?
a). Szczery blondyn
b). Przebojowy brunet
c). Mądry rudzielec

10. Twoja koleżanka wybiera reprezentację koszykówki, a ty chciałabyś być w innej reprezentacji, co mówisz?
a). Słuchaj nie będziemy w jednej drużynie, ale za to będziemy częściej chodzić na zakupy.
b). (z przyklejonym sztucznym uśmiechem) Super będziemy razem grać w kosza.
c). (żeby nie robić konfliktu) Ja już chyba eee... nie lubię yyy... tego yyy... no tych... sportów.

Teraz liczysz swoje odpowiedzi...

Większość odp. A

Jesteś dziewczyną z klasą, która lubi dobrze wyglądać i jest kochliwa.
Przyjaźń nie jest aż tak ważna jak miłość. Przez to w stosunku do przyjaciół stajesz się małą egoistką. Zdarza Ci się ubrać za bardzo wyzywająco, ale w tedy nie dasz po sobie poznać skrępowania lub głupoty. Kochasz romansidła, ale nie aż tak bardzo jak zagatkowy Londyn. Podstawą u Ciebie w związku jest szczerość. Dlatego często powtarzasz nawet nie świadomie ,,If he loves will never betray"

Większość odp. B

Jesteś skromną dziewczyną, która rozważnie wybiera tego jedynego, a i tak trafia na łamacza serc. Przyjaźń zawsze stawiasz na pierwszym miejscu bo nie wierzysz w miłość. Czasami ubierzesz się mniej modnie, ale w tedy zawsze możesz liczyć na przyjaciółkę, która jest zawsze na czasie. Uważasz, że nigdy nie znajdziesz drugiej połówki a w podświadomości wybierasz romantyczne miejsca. 

Większość odp. C

Jesteś zbuntowaną dziewczyną, ale tylko na zewnątrz na co wskazuje Twój styl ubierania się. W środku jesteś nie śmiała. Często podporządkowujesz się przyjaciółce, którą uważasz za silniejszą jednostkę od siebie. Interesujesz się sztuką i architekturą. Jesteś bardzo mądra i ambitna choć nie jesteś kujonem. Nie lubisz się przebierać dlatego dla żartu zakładasz śmieszne przy duże t-shirty. 

Ja jestem A<3
A ty?

                          Dziewczyna C          Dziewczyna B             Dziewczyna A